Monaco maçında Cenk Tosun'a yakın takip!

Monaco maçında Cenk Tosun'a yakın takip!

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın dikkatini çeken Cenk Tosun'a İngiltere'den bir talip daha çıktı.

Ajans Beşiktaş - Premier Lig’in köklü takımlarından Newcastle United’ın Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun’u bir süredir izlediği, son olarak da önceki akşam oynanan Monaco maçına bir temsilcisini yolladığı öğrenildi. Golcü futbolcunun menajerine de ulaşan İngiliz yöneticilerin Cenk Tosun’un durumunu sordukları ve teklif yapmayı planladıklarını ilettikleri ifade edildi. Temsilcinin Cenk Tosun ile ilgili olumlu görüş bildirdiği, ligin devre arasında da resmi teklifin yapılacağı ileri sürüldü.

TOLGAY’A DA TAM NOT

Newcastle United’ın temsilcilerinin Cenk Tosun’u izlemek için geldikleri maçta Tolgay Arslan’ı da beğendikleri ortaya çıktı. İngiltere’ye dönüşlerinde kulüp yönetimiyle görüşecek olan temsilcilerin Tolgay’ın transferini de gündeme getirecekleri bildirildi.

HEDEF 6 MİLYON EURO

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ile berabere kalırken, kasasına 500 bin euro daha koydu. Siyah-Beyazlıların böylece Şampiyonlar Ligi’nden bu sezon elde ettikleri gelir 40 milyon euroya yaklaştı. Beşiktaş, gruptan çıkması halinde son 16’ya kalacağı için UEFA’dan 6 milyon euro daha alacak. (Sözcü)

Etiketler :