"Monaco'nun son şansı"

"Monaco'nun son şansı"

Goal Fransa'dan Julien Quelen, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki 3. maçına Monaco deplasmanında çıkıyor. Goal Fransa'dan Julian Queen, Monaco'nun Beşiktaş maçlarını son şans olarak gördüğünü söyledi. Quelen, "Dürüst olmak gerekirse burada atmosfer oldukçe iyi. Monaco UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladı ancak hala herkes kendine güveniyor." dedi.

Quelen şunları söyledi: "Monaco'daki herkes, Beşiktaş ile oynanacak 2 maçın 3 puan alıp turnuvaya devam edebilmek adına son şansları olduğunu biliyor. Basın toplantısında konuşan Fabinho, maçı kaybettikleri takdirde gruptan çıkmanın neredeyse imkansız olacağını ve her zamanki gibi kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Teknik direktör Leonardo Jardim ise gruptan çıkmak için kazanmak zorunda olduklarını, kazanamazlarsa liderlik şansının gideceğini ve 2.lik için yarışabileceklerini belirtti. Mbappe, Mendy, Bakayoko ve Bernardo Silva'nın ayrılığı ile Monaco geçen sezonki kadar güçlü değil. Ancak kulübün yapısı böyle. Jardim her sene şampiyon olamayacaklarını daha önce söylemiş ve yeni futbolcularla yeni bir takım yaratacaklarını açıklamıştı." (Goal)