Montero'nun menajerinden açıklama: "Come to Beşiktaş" onu çok etkiledi!

Montero'nun menajerinden açıklama: "Come to Beşiktaş" onu çok etkiledi!

Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia idelin Kolombiyalı kaleci Alvaro Montero'nun Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kolombiyalı kaleci Alvaro Montero'nun menajeri Ayhan Yeşilbaş'ın açıklamaları şu şekilde:

Alvaro Montero, Beşiktaş'la anlaştı mı?

"Kolombiya basınında oyuncunun Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilmiş. Bugün gazetelerden bu haberi öğrendim. Beşiktaş'la bir anlaşma yapmadık. Beşiktaş'tan biri dönüp bize anlaşma yapmak istiyoruz demedi. Son aldığım bilgiye göre Beşiktaş'ın scout ekibinden birisi "İyi oyuncu ancak bizim için yeterli değil" demiş. Bu scout kim bilmiyorum. Bana dönüp "Bu iş olmaz" demediler. Ben yönetimden isimlerle konuşuyorum. Bana olumsuz bir rapor olduğunu söylediler ancak konuyu kapatmadılar."

"Come to Beşiktaş" onu çok etkiledi!

"Oyuncu Beşiktaş'a gelmek istiyor. Alvaro "Come to Beşiktaş" sloganından çok etkilendi. Instagram hesabından Beşiktaş'ı takip edince taraftarlar onu beğeni yağmuruna tutmuş. Oyuncu gelmek istiyor. Boca Juniors'un oyuncuyu istediği doğru. Boca Juniors bu oyuncuyu net bir şekilde istiyor. Brezilya'dan da birkaç takım onu istiyor. Güney Amerika'da patlayan isimlerin Avrupa'dan birçok talibi oluyor. Diğer takımlara da bu oyuncuyu önerdim ancak şu anda resmi bir şey yok."

Pandemiden sonra bonservis bedeli düştü!

"Pandemiden önce oyuncunun bonservisi 3 milyon Euro civarındaydı ancak bu durumdan sonra bonservisi düştü. Şu anda kulübü 2 milyon Euro istiyor. Bu oyuncu takas yoluyla da transfer edilebilir. Ben iyi bir Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın içinde takasta kullanılabilecek oyuncular var. Roco ve Douglas takasta değerlendirilebilir. Bu oyuncuların ücreti çok yüksek. Bu oyuncunun maliyeti çok yüksek değil. Bu oyuncunuj 750.000 ile 1 milyon Euro arasında bir maliyeti var."

Beto ismini...

Ayhan Yeşilbaş son olarak Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddi edilen Göztepe'nin Kaptanı Beto'yu değerlendirdi:

"Beto ismini bende duydum. Beto iyi bir kaleci ancak teknik heyet ne düşünür bilemem. Bizim için önemli olan Türk takımlarına en iyi kalecilerin gelmesi. Yaşlı kaleci alınacağına genç kaleci alınsın. Bu oyuncular çıkış yaparsa Avrupa'ya satılabilir. 32-33 yaşında alınan kalecileri ilerleyen yıllarda satma şansınız yok. Kulüplerimizin durumu ortada." (Ajansspor)

Etiketler :