Mourinho'dan Pepe'nin agresifliğini azaltması için duyulmamış yöntem!

Mourinho'dan Pepe'nin agresifliğini azaltması için duyulmamış yöntem!

Beşiktaş’ın yeni transferi Pepe için Jose Mourinho’nun yaptığı uygulama dikkat çekti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın Real Madrid’den transfer ettiği Pepe, büyük bir coşkuyla karşılandı. Pepe’nin imza töreninde de gündeme gelen sert oyun yapısı ile ilgili Mourinho’nun yaptırdığı uygulama dikkat çekmişti.

Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Pepe’nin oyun içerisindeki agresif yönünü azaltmak için Real Madrid’de ilginç bir uygulamaya tabi tutulduğu öğrenildi.

Real Madrid’den ayrılarak Beşiktaş’a transfer olan Pepe için siyah-beyazlı taraftarların çekindiği tek konu Portekizli oyuncunun saha içerisindeki agresif yönü.

Getafe forması giyen Javier Casquero’yu yerde tekmelemesi nedeniyle 10 maç ceza alan oyuncunun bu hareketi hafızalardaki yerini korurken, Jose Mourinho’nun hiç denenmemiş bir yöntemle Pepe’nin agresifliğini törpülediği ortaya çıktı.

Mourinho’nun Real Madrid’i çalıştırdığı dönemde vatandaşı Pepe’yi kadın takımıyla çalıştırdığı ve oyuncunun oyun içerisindeki agresifliğini bu şekilde önlediği öğrenildi.

Pepe, Beşiktaş’ın düzenlediği imza töreninde, "Getafe maçından sonra adeta fişlendim. Oyun tarzımı hiç değiştirmedim. Sahada her zaman mücadele etmeye çalışıyorum." dedi. (Futbol Arena)

Etiketler :