Murat Şahin: ''Sezona galibiyetle başlamak önemliydi''

Murat Şahin: ''Sezona galibiyetle başlamak önemliydi''

Sergen Yalçın'ın yokluğunda takımın başında görev alan Murat Şahin, Trabzonspor galibiyeti sonrası konuştu.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın'ın yokluğunda takımın başında görev alan Murat Şahin, Trabzonspor galibiyeti sonrası konuştu. Sezona galibiyet ile başlamanın önemli olduğunu belirten Şahin, ''Sezona galibiyetle başlamak önemliydi. Tüm hafta boyunca hazırlık anlamında iyi çalıştık. Beşiktaş, her maçı kazanmak için oynar. Zaman zaman iyi işler yaptık. Topla oynamada biraz sıkıntılar yaşadık. Akabinde gol bulunca daha rahat maç oldu.

90 dakika boyunca Trabzonspor'un pozisyonu yok diyebiliriz. Oyuncular plana sadık kaldı. İyi oynadık. Hazırlık dönemindeyiz. Daha yeni katılacak arkadaşlar var. Onlar da katılınca ilk 4 haftadan sonra milli takım arası var. 3 haftalık arada sezona hazır olacağız.

Kalinic, görüştüğümüz isimlerden bir tanesi. Bu oyuncunun faydalı olabileceğini düşünüyoruz. Maddi konular var; görüşülüyor. Önümüzdeki günlerde işi göreceğiz. Yönetimimiz, iyi çalışıyor. Oynatmak istediğimiz sisteme uygun 3-4 oyuncu gelecektir. Zamanımız var.

Bizim minimum kayıpla geçirmemiz lazım 4 haftayı. Daha iddialı olabilmek için bu maç çok önemliydi. Transferler için daha süremiz var." ifadelerinde bulundu.

Etiketler :