Mustafa Cengiz: "Fikret Orman'ın konuşmalarını dinleyince..."

Mustafa Cengiz: "Fikret Orman'ın konuşmalarını dinleyince..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den dünkü Kulüpler Birliği açıklamasına yanıt...

Ajans Beşiktaş - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği'nin dünkü son açıklamasına ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Fikret Orman'ın konuşmalarını dinleyince hepimiz birbirimize şok içerisinde baktık. Sahada ölümüne mücadele etsek de saha dışında doğruluktan yanayız.

'17 kulüp olarak bildirinin arkasındayız' dedi ama orada 17 kulüp yoktu. 10 kulüp bildiriyi yayınlamadı. Siz zaten 17 kulüp diye yazmışsınız, orada Galatasaray yok. Bize karşı değilseniz oraya 18 kulüp yazacaktınız.

Kulüpler Birliği, birlik olmaktan çıkmıştır. Biz kendimiz için ayrıcalık istemiyoruz. TFF belki de ilk kez açıklıkla hakemleri dinlendirmeye aldı. Neden bu açıklamadan rahatsız oldunuz? Gizli olması daha mı iyiydi?

Bildiriyi kimin yazdığı hala açıklanmadı. 'Ben yaptım oldu' demekle bu işler olmaz. Bu hareket bir Anadolu kulübüne de yapılsaydı aynı tepkiyi verirdik.

Bugün katılmadılar, yarın katılırlar yaklaşımını da hiç hoş bulmuyorum. Ortak bir nokta bulunmadığı sürece Kulüpler Birliği'ne katılmayacağız. Bu durum düzeltilmedikçe Kulüpler Birliği toplantılarına asla katılmayacağız."

Etiketler :