"Ne maçtı ama..."

"Ne maçtı ama..."

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - EĞER sahada kazanmak için oynayan iki takım varsa o maçın bitmesini istemezsiniz, dünkü gibi. İki takım da bir an olsun akıllarına bir puan düşüncesini getirmediler. Goller bir o kalede, bir bu kaledeydi. Beşiktaş maça hızlı başladı ve Adriano’nun mükemmel vuruşuyla öne geçti.

GOLDEN sonra Bursaspor dengeyi sağladı. Yusuf’un vuruşunu Fabri harika çıkarttı. Hemen iki dakika sonra Negredo rakip kalede yapması gerekeni kendi kalesinde yaptı! Arkadaşlarına yardıma gelmişti, iyi niyetinin kurbanı oldu. Devrenin sonlarına doğru Delarge’nin golü Bursaspor’u 2-1 öne geçirdi ama bu golde sahanın en iyilerinden Yusuf Erdoğan’ın büyük rolü vardı. Bu golden sonra Beşiktaş iyice yüklendi, pozisyonlar da buldu. Ama karşısında da Süper Lig’in en iyi kalecilerinden biri olan Harun vardı. Bir gerçek var ki Beşiktaş’ın Quaresma, Oğuzhan ve Talisca gibi skor decek ayaklar gerçek performanslarında değildi.  

MAÇIN OYUNCULARI...

MAÇ 2-1 bitecek derken kendi kalesine gol atan Negredo, kafa şutuyla topu ağlara göndererek hatasını da bir yerde telafi etti. Maçın oyuncuları kimdi derseniz? Bursa’dan Harun, Yusuf Erdoğan, Beşiktaş’tan kaleci Fabri ve Adriano’ydu. Hakem Umut Meler, futbolcuların ve taraftarın etkisinde kalmadı. (Vatan/Ömer Güvenç)

Etiketler :