"Ne olur geri dön Karius!"

"Ne olur geri dön Karius!"

Liverpool taraftarı Karius’un geri gelmesi için kampanya başlattı. İngiliz basını, başarılı kalecinin ayrılmasından dolayı taraftarın üzüntü içinde olduğunu belirtti.

Ajans Beşiktaş - Karius , Beşiktaş’la 2 yıllık kiralık anlaşması imzalıyor ancak İngiltere’de yer yerinden oynuyor. Liverpool’un geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gelmesinde büyük pay sahibi olan Alman kalecinin, Beşiktaş’a gönderilmesi taraftarları hiç memnun etmedi. Karius’un geri dönmesini isteyen Liverpool taraftarları sosyal medyadan kampanya başlattı. İngiliz basını da taraftarın sesine tercüman olup, bu çağrıları gündemine taşıdı. 

BİR TARAF MUTLU, DİĞERİ DERTLİ

Beşiktaş taraftarının heyecanla karşıladığı Karius’a sahip olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Daily Star, aynı şekilde Liverpool taraftarının ise acı çektiğini vurguladı. Ancak Karius’un dönüşünün imkansız olduğunu da bilen taraftarlar, “İnanıyoruz ki orada bir kahraman olacaksın ve geri döneceksin” yorumları yaptılar. Beşiktaş oyuncuyu alırken 8 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. (Akşam)

Etiketler :