"Ne parasal sorun çıkardım ne de hocama saygısızlık ettim. Kampa neden götürülmedim ben de anlamadım"

"Ne parasal sorun çıkardım ne de hocama saygısızlık ettim. Kampa neden götürülmedim ben de anlamadım"

Beşiktaş'ta sürpriz bir şekilde Antalya kampı kadrosuna alınmayan Gökhan Töre, yakın çevresine adeta içini döktü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sürpriz bir şekilde Antalya kampı kadrosuna alınmayan Gökhan Töre, yakın çevresine adeta içini döktü.

Siyah-Beyazlı futbolcunun, 'Şimdiye kadar ne parasal konularda sorun çıakrdım ne de hocama bir saygısızlık ettim. Kampa neden götürülmedim ben de anlamadım' ifadelerini kullandığı aktarıldı. Gökhan sezonu Kartal'da tamamlamak isterken, kampa götürülmeyen Tolga Zengin'in de ayrılmayı düşünmediği ortaya çıktı.

Süper Lig'in ikinci yarısında köklü bir değişikliğe gitmek için düğmeye basan Beşiktaş'ta; Tolgay Arslan, Vagner Love, Tolga Zengin ve Gökhan Töre'nin akıbeti merak konusu oldu. Antalya kampına götürülmeyen isimlerden Gökhan Töre'nin büyük bir şok yaşadığı ve üzüntüsünden kimseyle konuşmadığı ortaya çıktı.

Çaykur Rizespor maçında oyuna girer girmez ikili mücadelenin ardından sakatlanan ve bir süre sahalardan uzak kalan Gökhan Töre'nin yakın çevresine, 'Ne parasal sorun çıkardım ne de hocama saygısızlık ettim. Kampa neden götürülmedim ben de anlamadım' dediği öğrenildi.

Kamp kadrosu dışında kalması ihtimalini hiç düşünmediği için kulüp arayışında bulunmayan Töre'nin sezonu Beşiktaş'a bitirmek istediği belirtildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun yönetimin vereceği kararı beklediği kaydedildi.

Töre dışında şok yaşayan bir başka isim ise Tolga Zengin oldu. Tecrübeli kalecinin de böyle bir davranışı beklemediği ve bundan sonrası için ne yapacağı konusunda kararsız olduğu aktarıldı. Şenol Güneş'le yakınlığına rağmen kampa götürülmeyen Tolga'nın da ligi Beşiktaş'ta tamamlamayı planladığı vurgulandı.

Vagner Love'un ise bu durumu bildiği için hazırlıklı olduğu bildirildi. Love için Corinthians ile el şıkışan yönetim, Brezilyalı oyuncuyla alacakları için pazarlıkları sürdürüyor.

Tolgay Arslan konusunda da yönetimin takasa yanaşmadığı belirlendi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın çok istediği Tolgay için Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis talep ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'ye sıcak bakan Tolgay, Almanya'ya dönmeyi de seçenekeler arasında tutuyor. (Skorer)

Etiketler :