Necip kendine hayran bıraktı!

Necip kendine hayran bıraktı!

Uzun bir aradan sonra Hapoel maçında forma giyen Necip'e herkes hayran kaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın önceki gün Hapoel Beer Sheva karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetin ardından takıma İsrail’de destek veren yöneticiler büyük mutluluk yaşadı. Ancak bir isim var ki; onun sergilediği performans yöneticileri ayrıca gururlandırdı. O futbolcu kuşkusuz takımın altyapısından yetişen ve sahaya kaptan olarak çıkan Necip Uysal’dan başkası değildi.

Yöneticiler, karşılaşmanın ardından yaptıkları değerlendirmede “Necip bir süredir forma giymiyordu. Ancak sürekli hazır durumda olduğunu bir kez daha gösterdi. Hocası ne zaman forma verse, sahaya çıkıp görevini eksiksiz yerine getiriyor. Kendisine şüpheyle bakanları hep yanılttı. Bu kulübün evladı, elinden gelenin en iyisini yapıyor. Taraftarlarımızın ona her daim sahip çıkması lazım. Onu pamuklara sarmalıyız. Tam bir görev adamı ve formanın hakkını vermek için neyi var, neyi yok her şeyini ortaya koyuyor” ifadelerini kullandılar.

Ayrıca takımın Hapoel Beer Sheva karşısında çok iyi bir iş çıkardığını belirten yöneticiler, “Burada maç kazanmak kolay bir iş değil. Tüm oyuncularımız pırlanta değerinde. Hep birlikte mücadele edip galip gelmeyi bildiler” şeklinde konuştular. (Vatan / Erdal Cömert)

Etiketler :