"Negredo ve Pepe’nin sakatlığı, Tosic’in kırmızı kart görmesi, Güneş’in bütün hamlelerini altüst etti."

"Negredo ve Pepe’nin sakatlığı, Tosic’in kırmızı kart görmesi, Güneş’in bütün hamlelerini altüst etti."

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Bahri Havadır, Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara alarak, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Vatan Gazetesi Yazarı Bahri Havadır, müsabakayı kaleme aldı;

HARİKA ahtapot, harika Japon yapıştırıcısı... Tabii anladınız, biri Fernando, diğeri Nagatamo... G.Saray’ın bu ikilisi dün gece gerçekten derbiye damgasını vurdu. Nagatomo’nun bu takımda olması, inanın herkesi çok mutlu etti. Dün geceki futbol zekasına hayran kaldım. Bunlar bir yana derbide bir futbolseverin istediği her şey vardı.

GOLLER, heyecan, kartlar, ne düşlense hepsi... G.Saray maçı çok daha erken koparabilirdi. Beşiktaş, Babel’le Quaresma’yla beraberliği yakalayabilirdi. Ama Fatih Terim’in öğrencileri bu maçı kazanmayı ne kadar çok istediklerini her dakika ortaya koydular. Feghouli ve Belhanda G.Saray’ın zayıf halkalarıydı ama diğer arkadaşlarının yanında çok da fazla sırıtmadılar.

MUSLERA MÜTHİŞ...

MESLERA yine kalesinde müthiş oynadı. Fatih Terim’in planını bozan tek şey, Mariano’nun sakatlığıydı. Ama Şenol Güneş için aynı şeyleri söyleyemem. Negredo ve Pepe’nin sakatlığı, Tosic’in kırmızı kart görmesi, Güneş’in bütün hamlelerini altüst etti.

G.SARAY’DA herkese bir alkış gönderiyorum. Ama en büyük alkışı da o müthiş seyirciye göndermek istiyorum. Çünkü takıma tüm sezonda olduğu gibi bu maçta da büyük destek oldular.

HER hafta aynı şeyi söylüyorum, bu hafta tekrar söyleyeceğim. G.Saray artık şampiyon... Kimse kusura bakmasın. Teknik direktör Fatih Terim ve ekibi bu şampiyonluğu artık kimseye bırakmaz. Saygı duyulması lazım...

Etiketler :