Negredo'dan Beşiktaş taraftarlarına övgü

Negredo'dan Beşiktaş taraftarlarına övgü

La Liga ekiplerinden Cadiz'e transfer olan Alvaro Negredo, Beşiktaş'ta forma giydiği günlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın 2017 yazında Valencia'dan transfer ettiği Alvaro Negredo, beklentilerin altında kalan performansı ve yüksek maaşı sebebiyle ertesi yıl bedelsiz olarak Al-Nasr'a gönderilmişti. Bu yaz da Cadiz'in yolunu tutan İspanyol golcü, Siyah Beyazlılar'da geçirdiği günlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eski takımlarından Manchester City'nin resmi internet sitesiyle özel bir röportaj gerçekleştiren 35 yaşındaki santrfor, 49 maçta 18 gol ve 10 asist kaydettiği Beşiktaş'ta taraftarların yarattığı müthiş atmosfere vurgu yaparken şunları kaydetti:

"İstanbul, yaşamak için çok güzel bir şehir. Oradaki futbol tutkusu inanılmaz. Vodafone Park'ta tecrübe ettiğim atmosferi çok az statta gördüm. Türkiye ligi düşük seviyeli değil. Nitekim o sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadık ve kulüp tarihinde ilk defa gruplardan çıktık. İkinci turda Bayern Münih ile eşleştik ama ilk maçın ilk yarısında 10 kişi kaldık." (Asist Analiz)

Etiketler :