Negredo'nun takıma katılma tarihi belli oldu

Negredo'nun takıma katılma tarihi belli oldu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten izinli olduğu gerekçesiyle yeni sezonun ilk antrenmanına katılmayan Negredo'nun geliş tarihi belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta yeni sezonun ilk antrenmanı 26 Haziran 2018 Salı günü saat 19:00'da Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana özel olarak izinli olan Negredo katılmadı.

Beşiktaş yönetiminin göndermeyi planladığı İspanyol forvet için cazip bir teklif beklenirken, Negredo'nun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. Şenol Güneş'ten izin alan ve bu sebeple yeni sezonun ilk antrenmanına katılmayan Negredo, Perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçerek kampa katılacak.

Öte yandan Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen Negredo ile yolların ayrılması planlanıyor. Ancak İspanyol forvetin 4.2 yıllık milyon euro olan yıllık kazancı nedeniyle Avrupa'dan istediği civarda bir teklif alamayan Beşiktaş yönetimi umudunu Çin'e çevirdi. Diğer tarafta Çin'den hala Negredo için Beşiktaş yönetiminin beklediği bir teklif gelmedi. Siyah beyazlı yetkililer diğer taraftan forvet transferi için çalışmalarını sürdürürken, Negredo ve Vagner Love'daki belirsizlik nedeniyle acele etmeme kararı aldı. (Futbol Arena)

Etiketler :