Negredo’ya çocukluk aşkı Rayo Vallecano talip oldu iddiası

Negredo’ya çocukluk aşkı Rayo Vallecano talip oldu iddiası

Beşiktaş yönetiminin 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen göndermek istediği Negredo’ya çocukluk aşkı Rayo Vallecano'nun talip olduğu iddia edilirken yönetimin İspanyollar’ın kiralık teklifine sıcak baktığı öne sürüldü.

Ajans Beşişktaş - Güneş gazetesinin haberine göre Beşiktaş'ın tartışılan golcüsü Alvaro Negredo Sanchez için sürpriz bir talip daha çıktı. Bu sezon 2. Lig’de şampiyon olarak La Liga’ya geri dönen İspanya’nın köklü kulübü Rayo Vallecano, Negredo’ya talip oldu. Tecrübeli santrforun Madrid şehrinde doğup büyüdüğü ve taraftarı olduğu takım hüviyetindeki Rayo Vallecano, altyapısından yetiştirdiği golcüyü geri istiyor. Beşiktaş’tan yıllık 4.3 milyon euro kazanan ve ağustos ayında 33 yaşına girecek olan Negredo’nun tavrı ise merak konusu. 

YARISINI RAYO ÖDEYECEK 

BEŞİKTAŞ yönetiminin az bir zararla “kurtulmaya” razı olduğu İspanyol golcü için menajerler aracılığıyla harekete geçen Rayo, Siyah-Beyazlı kulübe kiralama teklifi sundu. Ancak, tecrübeli santrforun yıllık ücretini karşılaması için kasasından vergilerle birlikte 8.7 milyon euro çıkması gereken İspanyol kulübü, 2 milyon euroluk kısmı karşılamaya hazır olduğunu belirtti. Negredo için Çin ya da Katar’dan bir kulüp bulunamazsa Rayo’nun teklifinin kabul edilebilir olduğu aktarıldı.