Negredo'ya zaman lazım

Negredo'ya zaman lazım

Beşiktaş'ta teknik heyet ve yöneticiler, İspanyol golcünün takıma alışma döneminde olduğu görüşünde birleşti.

Ajans Beşiktaş - Teknik Direktör Şenol Güneş ve siyah-beyazlı idareciler, Aboubakar’ın da tıpkı Negredo gibi geçen sezonun ilk haftalarında uyum sorunu yaşadığına dikkat çekti. Büyük umutlarla transfer edilen deneyimli forvete psikolojik destek verileceği de ifade edildi. Beşiktaş’ın geçtiğimiz cumartesi günü Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçındaki performansıyla kafalarda soru işareti yaratan Alvaro Negredo için hem yönetim hem de teknik heyet kolları sıvadı.

Vincent Aboubakar’ın geçen sezonun ilk haftalarında Negredo ile benzer sorunlar yaşamasını göz önünde bulunduran siyah-beyazlılar, İspanyol golcüye her konuda tam destek verecek. Negredo’nun performansıyla ilgili yöneticilerle görüş alış verişinde bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş’in, tecrübeli forvetin henüz takıma alışma döneminde olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Negredo’nun her geçen gün takıma uyum sağladığına vurgu yapan Güneş önümüzdeki haftaların İspanyol oyuncu için çok önemli olduğunu da dile getirdi. Hem yönetimin hem de teknik heyetin, Negredo’nun La Liga’daki parlak dönemlerine geri döneceğine inandığı ve deneyimli golcüye psikolojik destek verileceği de aktarıldı. Şenol Güneş’in, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede bütün oyunculara forma konusunda adil davrandığını söylediği kaydedildi.

Bu arada Negredo’nun, Kayserispor maçından sonra teknik heyetle görüşerek zaman istediği belirtildi. Kayserispor karşılaşmasında teknik heyetin isteklerini yerine getirmeye çalıştığını kaydeden siyah-beyazlı futbolcu atacağı ilk golden sonra her şeyin daha iyi olacağını da ifade etti.

59: Negredo, Beşiktaş formasını 4 maçta toplam 59 dakika giydi. Süper Kupa’da 30, Süper Lig’deki 3 maçta 29 dakika şans bulan İspanyol forvet henüz golle buluşamadı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

 

Etiketler :