Nokta atışı 3 transfer! Kimlerin adı geçiyor?

Nokta atışı 3 transfer! Kimlerin adı geçiyor?

Beşiktaş’ta yönetim, ikinci yarıda bambaşka bir Kara Kartal oluşturmak için çalışıyor. 3 bölge için transfer çalışmaları sürüyor.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer dönemini en iyi şekilde kullanmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Ocak ayında 3 bölgeyi güçlendirme kararı aldı.

PEPE'NİN YERİNE

Kara Kartal’ın ilk etapta hücum hattına yeni bir isim kazandırmak için çalışma başlattığı bildirildi. Avrupa’da transfer harekâtına başlayan Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor’la yol ayrımında bulunan Burak Yılmaz’ı da listesinde tutmaya devam ediyor. 

Ek olarak yüksek maliyeti sebebiyle sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen Pepe’nin yerini de bir stoperle doldurmayı amaçlayan yönetim, geçen sezon da gündemde yer alan Hollanda Ligi ekibi PSV’nin Fransız savunmacısı İsimat Mirin’i tekrar gündemine aldı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Forvet ve stoper bölgelerine ek olarak Gökhan Gönül’ün tek alternatif olarak görev yaptığı sağ bek hattını da güçlendirmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Şener Özbayraklı için temasta bulunuyor.

Fenerbahçe’de beklediği kadar forma şansını bulamayan ve Sarı-Lacivertliler’in de yollarını ayırmaya sıcak baktığı Şenol Güneş’in eski öğrencisi için takas formülü masada. Kartal’ın, sağ bekte Şener’in alternatifi olarak da Lyon’lu Rafael’i belirlediği kaydedildi. (Fanatik)

Etiketler :