N'Sakala taraftarı çıldırttı

N'Sakala taraftarı çıldırttı

25 maç oynarsa sözleşmesi uzayacağı için oynatılmayan Fabrice N'Sakala, Trabzonspor'un galibiyetini sosyal medyadan beğenince taraftar çıldırdı

Ajans Beşiktaş - Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a transfer ettirdiği isimlerden olan Fabrice N'Sakala bardağı taşıran bir harekete imza attı. Bu sezon 25 maç oynaması durumunda sözleşmesi bir yıl otomatik olarak yenilenecek oyuncu son maçlarda kadroya alınmadı. Kongolu sol bek bu duruma sosyal medyadan yaptığı hareketlerle tepki gösteriyor. Sporting Lizbon'a deplasmanda 4-0 kaybedilen maç sonrası, "Ljajic'i özledim" paylaşımı yapan N'Sakala, Trabzonspor maçının ardından da boş durmadı.

Yönetim öfkeli

Beşiktaş'ın ligde ve sahasında 2-1 kaybettiği maç sonrası Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı, "Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah" ifadelerini kullandı. Sarı'nın bu paylaşımını N'Sakala'nın beğenmesi üzerine taraftar çıldırdı. Kongolu oyuncunun bu hareketi yönetimin de tepkisini çekerken 31 yaşındaki oyuncunun kadro dışı bırakılması gündeme geldi. Böylelikle yabancı kontenjanında da yer açılmış olacak. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)