"O yaşta bir oyuncunun 5-6 kilo daha az olması lazım"

"O yaşta bir oyuncunun 5-6 kilo daha az olması lazım"

Spor Toto Süper Lig’de son iki maçında mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 13. haftada bugün Ankaragücü’ne konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşma sonrası eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu,  Takım Oyunu programınca çarpıcı açıklamalarda bulundu:

"Ankaragücü- Beşiktaş maçının Kayseri’ye alınma olayı zaten başlı başına bir olay. Bu sene Ankaragücü maçlarında ne yapacak? Ankaragücü sahasında top oynanmayacaksa, her hafta federasyon farklı yerde mi maç verecek, yoksa bu sadece Beşiktaş için alınan bir karar mı? Bu kararın Beşiktaş için alınıp alınmadığını merak ediyorum. Stadı yoksa, Süper Lig’e çıkarmasaydılar. Ankaragücü seyircisi takımını çok seviyor, 15 bin kişi Kayseri’ye gidiyor. Ama giderek iyilik yapmıyorlar. Karius’a atılan su şişelerinden sonra işler değişti. Bir takımın altına bombayı ancak o kadar koyarsın. Takımını aldın, oyunu durdurdun. Beşiktaş top oynamaya başladı. Beşiktaş’ın yarışta olması herkes için avantaj ama bir yere kadar. Göstere göstere yapmamak lazım. Kulüp başkanı bana ‘Son zamanda söylendi’ dedi. Kaza da olmuş. Eğer o kazada bir ölü varsa sorumlusu federasyondur. Güven  Yalçın’ın işi zor. Henüz karar verilecek bir oyuncu değil. Gol ile arası iyi ama hareket ve tavırları bana biraz tuhaf geldi. Şimdiden böyle hareket yaparsa ileride neler yapar. Bu tip oyuncular böyle çıkıyor, iyi olan yırtıp giderken sallananlar yok oluyor. Yani hemen karar verilmiyor. O yaşta bir oyuncunun 5-6 kilo daha az olması lazım."


Spor Toto Süper Lig 13'üncü hafta müsabakasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Ankara Osmanlı Stadyumu'nun zeminin bozuk olması nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 23'üncü dakikada Ljajic, 26'ncı dakikada Mustafa Pektemek, 44'üncü dakikada Güven Yalçın ve 88'inci dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü 86'ncı dakikada El Kabir'den geldi.

Etiketler :