Oğuzhan, Alanya maçında oynayabilecek mi?

Oğuzhan, Alanya maçında oynayabilecek mi?

Medipol Başakşehir maçında aldığı darbeyle sağ elmacık kemiği kırılan ve bir operasyon geçiren Negredo özel bir maskeyle antrenmanlara başladı.

Ajans Beşiktaş - İspanyol forvetin, Alanyaspor önünde forma giyme ihtimalinin doğması, Vagner Love'dan beklenen verimi alamayan siyah beyazlıları bir nebze olsun rahatlattı.

Başakşehir maçı öncesinde riske edilmeyen ve yönetimden aldığı izinle ülkesine giden Pepe de takımla çalışmalara başlarken, deneyimli savunmacının sağ ayak baş parmağındaki kırığın tamamen iyileştiği ve Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma beklediği bildirildi.

Bu sezon takımın oynadığı 26 maçta attığı 47 golün 24'ü Alvaro Negredo, Talisca ve Ryan Babel 3'lüsünden gelirken, İspanyol golcünün son haftalarda ortaya koyduğu asist performansı da göz dolduruyor. Teknik heyet, milli takımlarda bulunan Talisca ve Babel'in performansını da yakından takip ediyor.

İlk kez Brezilya milli takımına çağırılan Talisca takımının Rusya'yı 3-0'la geçtiği maçta forma şansı bulamazken, Ryan Babel'in 66. Dakikada oyuna dahil olduğu Hollanda evinde İngiltere'ye 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Öte yandan dün oynanan hazırlık maçında Mısır'ı deviren Portekiz'de Quresma formuyla göz doldururken, maçın uzatmalarında Ronaldo'ya yaptığı 2 asistle maçı çeviren Quaresma - Ronaldo basını ülke basınında bir kez daha manşet oldu.

Bu arada Beşiktaş sağlık ekibi tarafından tedavisi devam eden Oğuzhan Özyakup'un Pazartesi günü takımla çalışmaya başlayacağı öğrenilirken, Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyebileceği öğrenildi. (Bein Sports)

Etiketler :