Oğuzhan Özyakup: "Sözleşmem ile ilgili kulüp gerekli açıklamayı yakında yapacak"

Oğuzhan Özyakup: "Sözleşmem ile ilgili kulüp gerekli açıklamayı yakında yapacak"

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, Antalya'da basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Kaptan Oğuzhan Özyakup, Antalya'da basın mensuplarının karşısına çıktı. Yıldız futbolcu şu ifadeleri kullandı;

"Hocamız nerede isterse orada oynarım"

"Hocamız hangi pozisyonda isterse orada oynarım. Tabi ki iyi hissettiğim pozisyonlar var. Her orta saha için 8 numara daha iyidir. Topla oynama fırsatı daha rahat buluyorum. Ama ben her pozisyonda kendimi iyi hissediyorum. Hocamız nerede isterse ben orda oynarım"

"Bu sene birinci hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaktı"

"Bu sene birinci hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaktı ona ulaştık ama ligde çok puan bıraktık. Deplasmanlarda çok şanssız puanlar bıraktık. Lige tekrar konsantre olmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde kendi seviyemizi yakaladık bunu ligde de göstermemiz lazım. Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Her takım yarışın içerisinde, Kayserispor bile zirveye oynuyor."

"Resmi açıklamayı kulüp yakın zamanda yapacak"

"Beşiktaş ile sözleşme konusunda bir sıkıntı yaşamam. Burası benim evim. Sözleşme ile ilgili fazla bir şey konuşulmaz. Kulüp de açıklar. Resmi açıklamayı kulüp yakın zamanda yapacak. Ben burada çok mutluyum. Burası benim evim."

"Cenk benim için arkadaştan çok kardeşti"

"Cenk benim için arkadaştan çok kardeşti. Hep birlikteydik, gitmesine çok üzüldük tabi ama onun da hedefleri var. Eminim orada başarılı olacaktır. Bizim takımımız 2-3 senedir arkadaşlık içinde, gelenler de buna çok uyum sağladı. Çok güzel bir ortam var takım içerisinde. Medel geldi az İngilizce bilmesine rağmen müthiş uyum sağladı. Ortam, arkadaşlık, kardeşlik çok iyi seviyede"

"Ben evden çok tesislerde kalırım burada çok mutluyum."

"Hedeflerim var. Beşiktaş'ta da vardı. 2 sene şampiyon oldum, kaptanlık seviyesine geldim. Beşiktaş'a geldiğimde 19 yaşımdaydım. Daha çok küçüktüm, burada çok mutluyum. Doğru zaman ne zaman bilmiyorum. Ne zaman başkan ve kulübümüz böyle bir adıma tamam derse o zaman giderim. Ben evden çok tesislerde kalırım burada çok mutluyum."

"Beşiktaş futbolcusu maç seçmez"

"Bir futbolcu için maç seçme durumu olmaz. Beşiktaş futbolcusuna yakışmaz. Biz maç seçmeyiz, genelde de öyle oyuncular yoktur. Şöyle bir gerçek var, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımlar, ligine döndüğünde deplasmanda puan kaybeder böyle bir istatistik var. Çok üst seviyede Şampiyonlar Ligi maçları oynadık hiç de mağlup olmadık, çok mücadele ettik. Dönüşünde ligde puan kaybettik, bu maç seçme değil"

"Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe bile bize kapandı"

"Son vuruşlarda kendimi geliştirmem lazım. Çok pozisyona giriyorum ama atamadım. Özellikle son maçlarda. Takımlar bize çok kapanmaya başladı, bize alan verildiğinde neler yapabileceklerini biliyorlar. Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe bile bize kapandı. Bu bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor."

"Hocamız bizim öğretmenimiz, babamız"

"Hocamız bizim öğretmenimiz, babamız. 2.5 senedir beraberiz. Hocamız, sürekli bize bir şey öğretmek istiyor. Bir şeyi başardıktan sonra rahatlama oluyordu ama Şenol Hoca ile öyle bir lüksümüz yok. 3-0 aldığımız maçta bile geliştirebileceğimiz şeyler bulup bize bunları gösteriyor"

"Vida çok beğendiğim bir oyuncu"

"Ben Vida ile son iki sezonda galiba 5 kez karşılıklı oynadım. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Cenk ile çok tartışırdık onu, o da çok oynadı onunla. Çok cana yakın birisi hemen takıma uyum sağladı, aramıza girdi. Gelen oyuncular çok çabuk ayak uydurabiliyor"

"Ben Türkiye'de başka takımda oynamam, bu söz konusu bile olamaz"

"Biz Münih'e gruptan lider çıkarak gideceğiz. Bizim kimseden korkumuz yok, çekincemiz yok. Maça daha çok var, şimdi konuşmak için erken ama korkmuyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz ligde asıl seviyemize ulaşmak. Sözleşmem bitiyor evet ama yakında açıklama gelecek. Ben Türkiye'de başka takımda oynamam, bu söz konusu bile olamaz"

Etiketler :