Oğuzhan Özyakup’dan Cenk Tosun açıklaması: “Cenk ile konuştum...”

Oğuzhan Özyakup’dan Cenk Tosun açıklaması: “Cenk ile konuştum...”

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan gündeme dair çarpıcı açıklamalar! Yıldız futbolcu takım arkadaşı Cenk Tosun'un transferi ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın genç oyuncusu ve kaptanı Oğuzhan Özyakup'un adına Hollanda'nın Zaandam kentinde mini bir futbol sahası yapıldı. Oğuzhan Özyakup burada Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki durumu, takımın performansı ve Cenk Tosun'un transferiyle ilgili A Spor'a konuştu. 

"FUTBOL HAYATIM SOKAKLARDA BAŞLADI"

Benim aslında futbol hayatım burada başladı. Sürekli sokaktaydım, sürekli dışarıda oynuyordum. Benim hayallerimden biri buydu. Bizim zamanımızda halı saha yoktu. Taşlarla kale yapıp oynardık buralarda. Son birkaç senede sokak futbolu çok azaldı. Türkiye'de de böyle. İnternet çok geliştiği için bu tür şeylerden vazgeçmeye başladık. Bana göre çok yanlış. Futbol hayatımda buralara gelmemdeki en önemli nedenlerden biri sokakta futbol oynamamdır. 

"LİGDE KOLAY PUANLAR KAYBETTİK"

Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir grup aşaması geçirdik. Ligde de kolay puan kaybettik ama dediğim gibi Antalya kampında en iyi şekilde hazırlanıp ikinci yarıya daha iyi şekilde girmek istiyoruz. 

OĞUZHAN'DAN FATİH TERİM SORUSUNA CEVAP!

Oğuzhan Özyakup şampiyonluk yarışında Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesiyle ilgili gelen soruya, "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor her zaman şampiyonlukta birbirlerine rakip takımlar. Hangi hoca olursa olsun hep rakibiz ve bu yarış sürecek." yanıtını verdi. 

Cenk Tosun Everton'a transfer oldu mu?

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun'un transferiyle ilgili gelen soruya ise, "Cenk Tosun'un transferinden haberim yok. Konuştum ama gitti mi gitmedi mi haberim yok. Giderse tavsiye edecek şeylerim var. Ancak dediğim gibi Cenk Beşiktaş'ta çok mutlu. Benim yakın arkadaşım olduğu için gitmesini istemem ama giderse de hayırlısı olmasını dilerim." yanıtını verdi. 

"BEŞİKTAŞ BENİM EVİM."

Tabi ki futbol kariyerimde hayallerim var ama Beşiktaş benim evim, her şeyim. Beşiktaş'ta çok mutluyum.

Etiketler :