Oğuzhan'a Alman kancası!

Oğuzhan'a Alman kancası!

Geçtiğimiz iki sezondaki performansına kıyasla bu sezon zaman zaman parlayan ancak kalitesi tartışılmayacak seviyede olan Oğuzhan Özyakup’a Almanya’nın Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin talip oldu.

Ajans Beşiktaş - Avrupa kulüplerinin Beşiktaşlı oyunculara olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Devre arasında gelecek iyi bir teklif karşısında satılması gündemde olan yıldız oyuncu ile ilgili somut adımların atıldığı öğrenildi.

Oğuzhan'ın babasının da ortağı olduğu ve Jeremain Lens’in de haklarına sahip olan SEG menajerlik şirketinin Hertha Berlin kulübü yetkilileri ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

BAŞKAN ORMAN’A İLETECEKLER

Başkan Fikret Orman ve yöneticiler ile de görüşecek olan Alman kurmayların, Oğuzhan’ın da şartları kabul etmesi halinde devre arasında teklifini yapacağı belirtildi.

Başkan Fikret Orman’ın gelecek olan teklife göre Oğuzhan’ın satışına onay vereceği ifade edildi. Ozzie’nin ise şu anda son kararını vermediği, kendisini isteyen diğer kulüplerin de teklifini beklemeyi düşündüğü belirtilirken, hem kendi hem de kulübün menfaatleri doğrultusunda adım atmayı düşündüğü kaydedildi.

25 yaşındaki genç yıldız Beşiktaş'taki 6. sezonunun içinde 32 kez milli formayı giyen Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, 1 gol kaydetti.

Kulübüyle olan sözleşmesi Mayıs 2018'de bitecek olan Oğuzhan Özyakup'la Avrupa'nın 5 büyük liginden birçok takım ilgileniyor. Oğuzhan Özyakup, kulübüyle olan sözleşmesini Ocak ayına dek yenilemezse; sözleşme bitim tarihine 6 ay kala dilediği takıma bonservis bedeli ödenmeden gidebilecek.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 12 maça çıkan Özyakup, 2 de asist yaptı. (Habertürk)

Etiketler :