Olympiakos kadrosunda 2 değişilik! Quaresma önlemi...

Olympiakos kadrosunda 2 değişilik! Quaresma önlemi...

Olympiakos’un geçici hocası Vasilis Vouzas, Beşiktaş karşısında kadrosunda iki değişiklik yapacak.

Ajans Beşiktaş - Paulo Bento’nun yerine geçici olarak Olympiakos’un başına getirilen U20’nin hocası Vasilis Vouzas, bugün Beşiktaş’ı Quaresma’yı durdurarak vurmayı planlıyor.

Yunan teknik direktör, siyah beyazlı ekipte en çok Portekizli yıldızdan çekiniyor. Vouzas, bu nedenle  Quaresma’yı durdurması için İspanyol Alberto De la Bella’yı kullanacak. 31 yaşındaki sol bek, bu sezon 25 maçta forma giydi. Vouzas, konsantrasyonu yüksek ve kora kor mücadeleyi seven bir oyuncu olan De la Bella’dan Quaresma’ya adım attırmamasını istedi.

MARİN’E YENİDEN ŞANS VERECEK

Yunanistan Ligi’ndeki son 3 maçta tek gol bile atmadan 3 yenilgi alan kadroda iki değişiklik yapmayı düşünen Vouzas’ın sakatlığı geçmeyen Brezilyalı Seba’nın yerine ya Alman Marko Marin ya da Yorgo Manthatis’e görev vermesi bekleniyor.

Bento’nun çok şans vermediği ve fiziki durumu yetersiz bulunan Marko Marin, en son 5 Şubat’ta İraklis maçında sadece 12 dakika forma giyebilmişti.

20 yaşındaki Manthatis ise tecrübesiz olmasının yanı sıra bencil bir oyun anlayışına sahip olmasıyla eleştiriliyor. Vouzas, orta sahada Arjantinli Esteban Cambiasso veya Togolu Alaixys Romao’ya yer verecek. İki oyuncu da bu sezon çok az şans buldu. (Hürriyet / Yorgo Kırbaki)