Olympiakos'un aklı Beşiktaş'ta kaldı: "Lyon'u elerlerse..."

Olympiakos'un aklı Beşiktaş'ta kaldı: "Lyon'u elerlerse..."

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın son 16 turunda elediği Olympiakos'un Yunan futbolcusu Retsos, Lyon - Beşiktaş maçıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Retsos ülke basınına yaptığı açıklamada, "Avrupa'dan elendik ama bence bu sezon Avrupa kupalarında gayet iyi bir performans sergiledik. Şimdi artık lige bakıyoruz. Ligi ve kupayı alarak sezonu 2 kupayla tamamlamak istiyoruz. Bundan böyle mazaretimiz olamaz." diye konuştu.

Retsos, UEFA Avrupa Ligi'nde kendilerini eleyen Beşiktaş hakında da oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. FutbolArena olarak sizlere aktardığımız bu haberde Yunan futbolcu, "Dediğim gibi bu sezon Avrupa kupalarında genele baktığımızda kötü olduğumuzu söyleyemem. Beşiktaş gibi Türkiye'nin en iyi takımlarından birine elendik üstelik. Ben Beşiktaş'ın kupada daha fazla ilerleyebileceğini düşünüyorum. Lyon'un tecrübesi fazla olmasına rağmen Beşiktaş'ın skoru değiştirebilecek çok fazla ismi var ve İstanbul'da gerçekten herkesi etkileyecek bir taraftar desteğine sahipler. Beşiktaş, Lyon'u elerse şaşırmam." diye konuştu. (Futbol Arena)