Ömer Güvenç: "Quaresma döktürdü"

Ömer Güvenç: "Quaresma döktürdü"

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etti. Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ömer Güvenç'in bugünkü köşe yazısı:

HAFTA arası sahasında Genk’e farklı kaybeden Beşiktaş’ın kazanıp moral bulmak ve ligde zirveye yaklaşması gerekiyordu. Bunu da farklı yaptı...

DÜN bütün takım coşkuluydu. Saldırdıkça saldırdılar. Huylu huyundan vazgeçmez, golcü de golcülüğünden vazgeçmedi. Mustafa aylar sonra ilk 11’de oynadı ve golcülüğünü gösterdi. Gek önünde büyük tepki gören Quaresma’nın nasıl etkileneceğini çok merak ediyordum. Ama adam tam bir profesyonel. 3 hatta 4 golde de katkısı var.
 
TÖRE ŞÜKRETMELİ...
 
GÖKHAN Töre’nin çıkması kendisi ve Beşiktaş adına şanssızlıktı. Sakatlığı ne derece bilmiyorum ama, bileğine gelen o tekmede çok vahim bir sakatlık olabilirdi, şükretmeli. Caner’i de çok iyi buldum. Beşiktaş’ın neredeyse her maçta gol yemesine ve kazandığı penaltıların yarısını gole çevirememesine Şenol Hoca bir çare bulmadı. Bu arada penaltı atışlarında 10’da 10 yapan Vagner’e neden penaltı attırılmaz, anlamış değilim!
 
ÇAYKUR Rize’ye gelince... Büyük bölümü 10 hatta 9 kişi oynadılar, buna rağmen iyi mücadele ettiler. 11-11 de olsaydı belki bu kadar gol yemezlerdi ama, yine kaybederlerdi diye düşünüyorum. Çünkü sahada coşkulu bir Beşiktaş vardı.
 
BÜLENT hocam, Saadane’ye gösterdiğin ikinci sarı kartı çok ağır buldum. Hocam, bu hareketleri hemen herkes yapıyor!
 
NOT: Bu genç Güven’e güvenin. İnanın güveninizi boşa çıkarmaz...    (Vatan/Ömer Güvenç)

Etiketler :