Önder Özen: "Quaresma artık yolun sonuna geliyor bunu kabul edelim."

Önder Özen: "Quaresma artık yolun sonuna geliyor bunu kabul edelim."

Spor yorumcusu ve yazarı Güntekin Onay, Beşiktaş hakkında konuştu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - beIN Sports Haber'de Beşiktaş'ı değerlendiren Güntekin Onay, "Uluslararası düzeyde çok oyuncusu var. Pepe, Adriano, Vida... Vida belki final oynayacak. Belki Vida Beşiktaş'ın ekonomik sıkıntısının çaresi olabilir. Vagner Love Türkiye'de çok itibarsızlaştırdı nedense. Vagner Love büyük oyuncu. Alanyaspor'dan gelen sıradan bir isim gibi gösterildi medya tarafından. Negredo olmadı ama bence Vagner Love'u Beşiktaş kazanmalı" ifadelerini kullandı.

Önder Özen, " Her zaman soğukkanlı, başarılı müdahaleleri var. Asında bakarsak Lovren'i bile toparladı Vida. Bununla birlikte son 16 ve çeyrek finalde gösterdiği performansla yıldızlaştı. Golü, attığı penaltısı harikaydi." dedi.

Onay, "Beşiktaş'ın transfer politikası Vida'ya bağşı. İyi bir fiyata satarsa Beşiktaş istediği transferleri yapabilir. 35 yaşında Quaresma satılabiliyorsa satılmalı. Taraftar çok seviyor." dedi.

Özen, "Avrupa Şampiyonası'na gitmeyecek Quaresma, Dünya Kupası'na gitmeyecek... Beşiktaş taraftarı olaya duygusal bakmamalı. Beşiktaş taraftarı rasyonel bakmayı öğrendi. Quaresma artık yolun sonuna geliyor bunu kabul edelim. Eğer varsa bir kulüp bence satılmalı. Beşiktaş taraftarı da buna gönül rızası göstermeli.

Orkan ve Gökhan Töre'ye yeni transfer gözüyle bakabiliriz. Beşiktaş Şenol Hoca'ya iyi bir kadro verdi. Şenol Hoca Beşiktaş'ı 2 sene üst üste şampiyon yaptı. Ben Beşiktaş'ın minimum yarı final göreceğini düşünüyorum UEFA Avrupa Ligi'nde. Beşiktaş'ın böyle bir vizyonu var. Beşiktaş'ın bu sene aşağı yukarı 50 maç oynayacağını düşünüyorum."

Atiba hakkında konuşan Onay, "Atiba artık misyonunu doldurdu. Beşiktaş Atiba'yı aşıyor artık." dedi.