Orman: “Beşiktaş markalı kulak tıkacı satmak istiyoruz!”

Orman: “Beşiktaş markalı kulak tıkacı satmak istiyoruz!”

Skysports'tan James Dale, Beşiktaş-Monaco maçını takip etmek için İstanbul'a geldi ve siyah-beyazlı takım ile detaylı bir haber hazırladı.

Ajans Beşiktaş- Dünyaca ünlü İngiliz Skysports kanalı, Beşiktaş ile ilgili detaylı bir haber hazırladı. Haber, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Beşiktaş markalı siyah-beyaz kulak tıkacı satmak istiyoruz" sözleriyle başlıyor.

Maç ile ilgili şu ifadeler kullanılırken, "Araba kornası, kör eden polis ışıkları, trafik durma noktasında ama kulakları sağır eden gürültü ile kıyaslanamaz bile. Monaco'nun kazanmaya ihtiyacı vardı ama en önemli oyuncusu Lemar ilk yarıda sakatlandı. Maçta hakemin düdüğü duyulmuyordu. Beşiktaş evinde adım adım yürüyor. En son 2 sene önce yenilmişler..."

Stadın muhteşem akustiğinden ve Liverpool maçındaki 132 desibellik rekordan da bahsediliyor. Beşiktaş-Leipzig maçında Timo Werner'in gürültüye dayanamayıp sahayı terk etmesi de haberin içinde yer alırken şu ifade dikkat çekiyor: "Eğer Avrupa'yı fethetmeye devam edeceklerse gürültü seviyesi daha da artacaktır."

Haberde Sky Sports'a özel açıklamalarda bulunan Fikret Orman'ın Chelsea ile ilgili söylediği sözler, Beşiktaş'ın Çin açılımı ve gelecek planları da yer alıyor. Ayrıca Beşiktaş'ın sosyal medyadaki büyüme oranının da dikkat çekici seviyede olduğu haberde geçiyor.

Son olarak haberde Cenk Tosun'un İngiliz kulüplerinin radarında olduğu ve takımların gelecek vaadeden bu oyuncu için savaş içinde olduğu yer alıyor.

Etiketler :