Orman, Quaresma için son noktayı koydu! “Ya tüm alacaklarını bırakarak gider ya da burada kalır”

Orman, Quaresma için son noktayı koydu! “Ya tüm alacaklarını bırakarak gider ya da burada kalır”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Ricardo Quaresma ile bir süredir ayrılık görüşmelerini yürüten İkinci Başkan Serdal Adalı’ya, “Ya tüm alacaklarını bırakarak gider ya da burada kalır” dediği ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Ricardo Quaresma ile yol ayırımına gelen Beşiktaş Yönetimi, Portekizli futbolcunun bavullarını bir an önce toplayıp gitmesini bekliyor.

Türkiye’de ara transfer tahtası kapanmasına rağmen, transferin açık olan ülkelerden haber bekleyen siyah-beyazlı yönetim, kasasından para çıkarmadan tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor.

Başkan Fikret Orman’ın, Quaresma ile görüşmeleri yapan İkinci Başkan Serdal Adalı’ya, “Ya tüm alacaklarını bırakarak gider ya da burada kalır” dediği ortaya çıktı. Orman’ın sert tutumu karşısında alacaklarında indirim yapmayı kabul eden Quaresma’nın, Çin ve ABD ekiplerinin yanı sıra bazı Japon kulüpleriyle de görüşme halinde olduğu bildirildi.

Arabistan bitti!

Beşiktaş’tan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan fakat hâlâ somut bir teklifle yönetimin önüne gelmeyen Portekizli oyuncunun bazı gecikmiş alacaklarının ise ödendiği öğrenildi.

Quaresma’nın serbest kalma hakkı kazanmaması için ödeme takvimine dikkat eden siyah-beyazlı yönetim, 35 yaşındaki oyuncuyla bu hafta bir kez daha bir araya gelecek. Quaresma ile görüşmeyi yine İkinci Başkan Serdal Adalı gerçekleştirecek.

Bu arada Quaresma’nın Suudi Arabistan’a gitme ihtimali bu ülkede ara transferin dün bitmesi nedeniyle ortadan kalktı. (Milliyet)

Etiketler :