Ozan Tufan iddiası

Ozan Tufan iddiası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımda istemediği Ozan Tufan için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girmesi sarı-lacivertli camiada tepki çekti.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe yönetiminin bonservisini 5 milyon Euro olarak belirlediği milli futbolcuya hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'dan, "Parasal sorunlarını hallet, sonra bize gel. Kapımız sana açık" mesajı gelince, Fenerbahçe yönetimi ayağa kalktı. Zira sarı-lacivertliler, Ozan için devreye giren ezeli rakiplerinin yaptığını etik bulmuyor ve bu iki kulübe de satmayı düşünmüyor.

FEDERASYON OLAYA EL KOYMALI
Yöneticiler, kendilerinden önce oyuncuyla görüşmenin talimatlara da aykırı olduğunu belirterek, "İki kulüp de ceza almalı... Ozan şu anda kadro dışı olabilir. Ancak halen bizim oyuncumuz ve ondan bonservis beklentimiz var. Bonservisle satamazsak, kiraya vermeyi planlıyoruz. Ancak iki ezeli rakibimiz, bizden önce oyuncuyu arayarak resmen transfer teklifi yapıyor. TFF'nin bu duruma el koyması gerek" dediler. Fenerbahçe'nin konuyu Federasyona taşıyacağı ve iki kulübün cezalandırılması için şikâyette bulunacağı bildirildi.

İLK 11'DE KALICI OLAMADI
Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olduktan sonra 2.5 sezonda 98 maçta 5876 dakika forma giyen Ozan, bu maçlarda 9 gol atabildi. Performansı ile ilk 11'in değişmezleri arasına giremeyen Ozan, bu süreçte 6 da asist yaptı.

BU HAFTA NETLEŞECEK
Öte yandan Ozan'ın geleceği halen belirsizliğini koruyor... Avrupa'dan bazı kulüplerle temas halinde olan 22 yaşındaki oyuncunun bu hafta içerisinde bir kulübe kiralanması bekleniyor. (Sabah)

Etiketler :