ÖZEL | 2 farklı orta saha denemesi!

ÖZEL | 2 farklı orta saha denemesi!

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, kritik karşılaşmada karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş Özel - Ligde bir türlü rayına oturamayan Beşiktaş, 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ı Vodafone Park'ta ağırlayacak. Siyah-beyazlı takım, ezeli rakibini Vodafone Park'tan eli boş göndererek, hem puan farkını 3'e düşürmek, hem de üst üste yapılan kayıpların ardından moral depolamak istiyor. Beşiktaş'ta en çok merak edilen konu ise Şenol Güneş'in mücadeleye nasıl bir kadro çıkartacağı.

Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, antrenmanlarda iki farklı orta saha kurgusunun üzerinde duruyor. Son maçlarda oynattığı Atiba-Tolgay-Talisca üçlüsü dışında, Atiba-Tolgay ikilisi önünde Oğuzhan ve Atiba-Oğuzhan ikilisi önlerinde Talisca orta saha kurgularını antrenmanlarda deneyen Güneş, son kararını bugün yapılacak olan son taktik antrenmanda verecek.

Şenol Güneş orta saha kurgusu dışında, kaleyi Fabri'ye emanet edecek. Savunmanın sağında Gökhan'ı, solunda Adriano'yu oynatacak olan deneyimli çalıştırıcı. Stoper ikilisinde Pepe ve Tosic'e görev verecek. Kanatlarda Quaresma ve Babel'den yararlanacak olan Güneş, Cenk Tosun'u tek forvet olarak sahaya sürecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :