ÖZEL | Aziz Yıldırım, yine Beşiktaş üstünden prim peşinde! İşte gerçek: "Beşiktaş da müdahil"

ÖZEL | Aziz Yıldırım, yine Beşiktaş üstünden prim peşinde! İşte gerçek: "Beşiktaş da müdahil"

Aziz Yıldırım, gerçekleri öğrenmek yerine Beşiktaş üzerinden prim yapma derdinde... Bunun son örneği Beşiktaş'ın "müdahil" olmak istediği şike davasında yaşandı.

Ajans Beşiktaş Özel - FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda dün başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek.

Dün ilk duruşma için Silivri'ye giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çıkışta açıklamalarda bulunmuş ve Beşiktaş'ın Silivri'ye gitmemesine gerekçe olarak "korkutuğunu" iddia etmişti.

Ancak işin gerçeğinin Aziz Yıldırım'ın söylediğinden çok farklı olduğu ortaya çıktı. Yıldırım, gazetecilere "Beşiktaş korkutuğu için gelmedi" şeklinde konuşurken ya gerçeklerde habersiz ya da gerçeği saklayıp Beşiktaş'a yüklenerek prim yapma peşindeydi...

Öyle ki Beşiktaş, "futbolda şike" davası için girişimlerde bulunmuştu. Siyah-beyazlı kulüp, yaklaşık 1 ay önce "suçtan zarar gördüğü" gerekçesiyle müdahil olmak için başvuru yapmış durumda.

Yani tam da Aziz Yıldırım'ın dediği gibi mağdur değil "müdahil" olarak! Beşiktaş aynı zamanda başvurusunda sanıkların cezalandırılmasını da istedi.

Konuyla ilgili Beşiktaş kulübünün de açıklama yapması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Dün niye gidelim. Mahkeme çağırınca gideriz" dedi.


 

Etiketler :