ÖZEL | "Beşiktaş Avrupa'da saygın bir kulüp olmaya devam edecektir"

ÖZEL | "Beşiktaş Avrupa'da saygın bir kulüp olmaya devam edecektir"

Beşiktaş, Porto ile berabere kalarak, adını Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yazdırdı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde, Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Beşiktaş, grubunu lider bitirmeyi başaran ilk Türk takımı olarak da tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

Sözcü Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi durumunu değerlendirdi. Deneyimli muhabir "Muhteşem bir olay Türk futbolu açısından. Beşiktaş camiası da bir ilk yaşadı. Namağlup yoluna devam ediyor Beşiktaş. Oynanmamış bir maç var tabi. Şenol Güneş, son maça da kazanmak için çıkacak. Bazı kesimler hocanın rotasyon yapacağını söylese de bunu düşünse de ben buna inanmıyorum. Şenol Hoca yarışmacı bir ruha sahip teknik adam. Hoca Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puanı almak isteyecektir. Beşiktaş, Leipzig'ten en kötü beraberlik alacaktır. Beşiktaş, hedefini bir adım adaha yükseltti. Her sene üstüne koya koya Beşiktaş Avrupa'da saygın bir kulüp olmaya devam edecektir" dedi.

Beşiktaş'ın lige dönüşü hakkında da konuşan Ali Aydın "Beşiktaş şu an moral olarak üst seviyede. Artık Şampiyonlar Ligi'nde de son maçın ardından ara verilecek. Yeni transfer Vida gelecek takıma. Vida'nın da gelmesiyle savunmada Beşiktaş'ın işinin daha da rahat olacağını düşünüyorum ben. İkinci turda bir sürü güçlü rakip var ama bu saatten sonra fark etmez, Şampiyonlar Ligi dev bir arena. Bu takımlarla eşleşmekten korkmayacaksınız. Önemli olan Beşiktaş'ın ligde şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olması lazım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :