ÖZEL | Beşiktaş ve Rayo Vallecano arasındaki pazarlık detayı: “Bonservis vermeyin ama...”

ÖZEL | Beşiktaş ve Rayo Vallecano arasındaki pazarlık detayı: “Bonservis vermeyin ama...”

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılması bekleniyor. İspanyol oyuncunun La Liga'ya dönme ihtimali var.

Ajans Beşiktaş Özel - Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'a transfer olan Alvaro Negredo, sezon içerisinde yeterli performansı gösteremedi ve sezon sonunda gönderilecek oyuncular arasına kondu. 4.3 milyon euro maaş alan Negredo, Şenol Güneş tarafından birinci kamp kadrosuna dahil edilmedi. Ardından ikinci kampa katılan Negredo, takımla birlikte çalıştı.

Transfer listesinde olan İspanyol oyuncu için ilk olarak Suudi Arabistan liginden teklifler alan Beşiktaş, oyuncunun olumsuz tavrı sebebiyle, bu teklifleri geri çevirdi. Ardından İspanyol kulübü Rayo Vallecano, Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Rayo Vallecano'ya gitmeye sıcak bakan Negredo'nun tek isteği ise Beşiktaş'tan alacağı maaşın karşılanması. İspanyol golcü Beşiktaş'tan, 4.3 milyon euroluk maaşın karşılanmasını istedi. Bu konu üzerine Rayo Vallecano ile pazalıklara başlayan Beşiktaş, İspanyol kulübüne bu konu üzerine Rayo Vallecano ile pazalıklara başlayan Beşiktaş, İspanyol kulübüne "Bonservis vermeyin ama maaşını 4.3 milyon euro olarak ödeyin" teklifini sundu.

İspanyol kulübü, Beşiktaş'tan gelen bu teklif karşısında düşünmek için süre istedi. Vallecano, gelecek hafta Beşiktaş'a net cevabı verecek.

Etiketler :