ÖZEL | "Beşiktaş'ın puan kaybına kesinlikle tahammülü yok."

ÖZEL | "Beşiktaş'ın puan kaybına kesinlikle tahammülü yok."

Habertürk Gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - 2 maçtır galibiyet alan siyah beyazlılar Akhisarı da yenerek 3 maç üst üste galip gelmek istiyor. Kadrodaki tek eksik Caner Erkin. 

Habertürk Gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit karşılaşmayı değerlendirdi;

''Salı günü oynanacak olan Porto maçının bir etkisi olacaktır. İster istemez oyuncular o maçı düşünecekler çünkü Beşiktaş tarihi adına çok önemli bir karşılaşma. Beraberlikte bile bir üst tura çıkma adına büyük bir şans o nedenle beklenildiği kadar kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. 
Her ne kadar Akhisar son haftalarda istediği sonuçları alamasada özellikle fiziksel anlamda Beşiktaş'ı zorlayacaktır. Belki bazı oyuncuların revizyonuyla motivasyon anlamında bi sıkıntı yaşayabilir ama kadro yapısına,kalitesine baktığımızda ve karşılaşmanın Vodafone Park'ta oynanacak olmasıyla tabii ki Beşiktaş favori. 
Beşiktaş avrupayı, şampiyonlar ligi'ni düşünüyor ama ligde de şampiyon olmak istiyor. Bu maçta bir puan kaybı belki de Galatasaray ile aradaki puan farkını açacaktır. O yüzden bir anlamda da özellikle Şenol Güneş'in bunu düşünerek motivasyon eksikliğine izin vereceğini sanmıyorum. Çünkü Beşiktaş bu maçı da kazanmak zorunda puan kaybına kesinlikle tahammülü yok. Bu yönden baktığımız zaman da Beşiktaş kazanacaktır. Ama dediğim gibi herkesin beklediği kadar kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.'' dedi.