ÖZEL | Beşiktaş'ta iç transfer görüşmeleri başlıyor

ÖZEL | Beşiktaş'ta iç transfer görüşmeleri başlıyor

Beşiktaş yönetimi, sezon başında kısmen başlattığı iç transfer görüşmeleri için atağa kalktı.

Ajans Beşiktaş - Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuların, Ocak ayında görüşme serbestliği kazanacak olması nedeniyle atağa kalkan yönetim, öncelikle Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket edecek.

2019 yazında sözleşmeleri bitecek olan Tolga Zengin, Pepe, Adriano, Atiba Hutchinson, Ryan Babel, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'in menajerleriyle görüşen yönetim, öncelikle siyah - beyazlı oyuncuların isteklerini dinledi. 

Babel'in isteği dudak uçuklattı

Hollandalı yıldız Ryan Babel'in yıllık 3.3 milyon eurodan 3 yıllık kontrat istemesi siyah - beyazlı yönetimi şaşkına çevirirken, kanat oyuncusuna 2 yıllık kontrat ve yıllık 2 .2 milyon euro teklif edildi.

Pepe, Adriano, Atiba rapora göre 

Pepe, Adriano ve Atiba'nın yaşları dolayısıyla bu oyuncularla görüşmek için teknik heyetin raporunu bekleyecek olan yönetim, Güneş'in "uzatabiliriz" demesi halinde oyunculara aynı maaşla 1 yıllık kontrat teklif edecek. Güneş'in bu oyuncuları düşünmemesi durumunda ise önce devre arasında gelen teklifler değerlendirilmeye çalışılacak, teklif gelmemesi durumunda ise sözleşme yenilenmeyecek.

Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilemek için de devre arasında yapılacak forvet transferini bekleyen yönetim; devre arasında gelen transferin takıma uyum sağlaması ve Güven Yalçın'ın performansla göre Mustafa ile sözleşme yenilemeyecek. 

Siyah - beyazlı yönetim, uzun suredir takıma katkı sağlayamayan Gökhan Töre'ye de aynı maaşla sözleşmeyi uzatma teklifi sunacak. 

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :