ÖZEL | Emre Çavuş'un babası: "Emre'nin vasiyeti yerine geldiği için mutluyuz"

ÖZEL | Emre Çavuş'un babası: "Emre'nin vasiyeti yerine geldiği için mutluyuz"

Ahmet Emre Çavuş'un babası Bülent Çavuş, Ajans Beşiktaş'a konuştu. Çavuş, "Ahmet'i 2 sene Beşiktaş sevdası ayakta tuttu" dedi.

Ajans Beşiktaş - 2 yıl önce maganda kurşununun başına isabet etmesiyle felç kalan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ahmet Emre Çavuş'un vasiyeti Beşiktaş Kulübü tarafından gerçekleştirildi. Son ameliyatına girmeden önce babasına "Mezar taşıma Kartal Heykeli figürü yaptır" diyen Ahmet'in vasiyeti gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili Ajans Beşiktaş'a konuşan Çavuş, şu ifadeleri kullandı:  "Fikret Orman ziyrete geldiğinde çok mutlu olmuştu. Başkan forma hediye etti. Ahmet bir tek başkan gelince o şekilde güldü.  Fikret Orman, "Ne istersin benden" deyince Ahmet sadece teknik direktör ile futbolcuları görmek istedi. Başkan da söz verdi ancak yoğunluktan gelemediler. Biz de başkanın numarasını alamadık olmadı.

Ahmet son ameliyat öncesi bana "Beşiktaşlı bir mezar istiyorum" dedi. Ölümü sonrası sanatçı Onur Akay aradı, "Ben de gözü açık gitti" dedim. O da, "Ben bir açıklama yapacağım merak etme" dedi. 2 yıldır neler çektiğimiz herkes biliyor. O açıklama sonrası kulüp yetkilileri aradı. Kulüp avukatı aradı. En güzel mezarı yaptıracağız dediler. Sağolsunlar. Vasiyeti yerine getirildiği için çok mutluyuz.

Ahmet Beşiktaş'ı bizden çok severdi. Çok insanlar geldi onu görmeye onun tek sevdası Beşiktaş'tı. Fikret başkann da söylemişti. "Beşiktaş sevdası onu 2 yıl ayakta tuttu" diye. Kardeşi Efe 11 yaşında, "Bana passolig çıkar. Maçlara gideeğim, abimin vasiyetini yerine getireceğim." dedi. Bizim gençlerde öyle bir Beşiktaş sevgisi var."

ahmet-1.jpgahmet-2.jpg

Etiketler :