ÖZEL | Ergin Aslan: "Beşiktaş maçın ağır favorisi"

ÖZEL | Ergin Aslan: "Beşiktaş maçın ağır favorisi"

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında Vodafone Park'ta Akhisarspor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te üst üste 2 maçını kazanan Beşiktaş, gözünü Akhisar'a çevirdi. Ege temsilcisini de yenip seriyi 3 maça çıkarmak isteyen Kara Kartal'da Caner Erkin dışında eksik oyuncu bulunmazken, zorlu karşılaşma öncesinde Dusko Tosic ve Gary Medel sarı kart ceza sınırında yer alıyorlar.

Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesinde Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan, karşılaşmayı değerlendirdi. Deneyimli Gazeteci "Beşiktaş ligte ritim tutmaya başladı, 4 haftalık galibiyet hasretinin ardından üst üste iki deplasman galibiyeti ki bunlar çok önemliydi Beşiktaş açısından. İkisinden de istediği sonuçla çıktı Beşiktaş. Akhisar çok değişik bir takım. 5-6 gol attığı bir maçtan sonra kendi evinde çok farklı bir skorla mağlup olabiliyor. Bu taz takımlar terstir. Ama savunma zafiyetleri var. Hücumları ne kadar etkiliyse, savunmalarında da o kadar sıkıntıları var. Beşiktaş, Vodafone Park'ın verdiği avantaj ve son haftalarda tuttuğu ritim ile maçın ağır favorisi." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in kadro seçimi hakkında da konuşan Ergin Aslan "Şenol Hoca'nın kadro konusunda ne kadar muhafazakar bir teknik direktör olduğunu ve kadroyu çok fazla değiştirmediğini biliyoruz. Ben de bu anlamda kadroyu çok fazla bozacağını ve Cenk'i falan oturtacağını düşünmüyorum. Evet Oğuzhan kulübede olabilir, Tolgay çok formda çünkü. Onun dışında Şenol Güneş ideal kadrosu ile çıkar. Bu durumları fazla önemseyen bir hoca değil. 2-3 günde bir maç yapmış oyuncuyu dinlendirecek bir hoca değil çünkü o aradaki dinlenme süresinin yeterli olduğunu düşünüyor. Maçların da ritim tutmak açısından çok önemli olduğunu düşünüyor. Bu nedenle kadroda bir değişiklik yapacağını sanmıyorum" dedi.

Etiketler :