ÖZEL | FETÖ'ye savaş açan Beşiktaş'tan "15 Temmuz"a dava!

ÖZEL | FETÖ'ye savaş açan Beşiktaş'tan "15 Temmuz"a dava!

Her ne kadar Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın FETÖ'den korkutuğunu iddia etse de gerçeğin Yıldırım'ın söylediklerinden çok farklı olduğu ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş Kulübü'nün "futbolda şike" davasına müdahil olmak için başvurduğunu açıklayan AjansBeşiktaş.com, şimdi de bir başka gerçeği duyuruyor.

Bilindiği gibi FETÖ örgütünün hain mensuplarınca organize edilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbeciler için önemli noktalardan biri de Vodafone Arena olmuştu.

TSK'daki FETÖ yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimi sırasında Vodafone Arena'ya 3 kez helikopter indirildiği ortaya çıkmıştı. Darbeci askerlerin statta çeşitli noktalara zararlar verildiği de kamera kayıtları ile belgelenmişti.

Halen devam eden 15 Temmuz darbe girişi davaları kapsamında Beşiktaş Kulübü'nün de şikayetçi olduğu öğrenildi. Ajans Beşiktaş'ın ilk kez kamuoyuna duyurduğu belgede de görülüğü gibi hain darbe girişiminden sadece 1 hafta sonra (22 Temmuz) verilen dilekçede suçluların yargılanması talep edilmiş.

FETÖ'cülere yönelik açılan bu dava ile ilgili konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "FETÖ'den çekinecek olsak, bu dilekçeyi vermezdik" dedi.

s1-014.jpg

s2-007.jpg

Etiketler :