ÖZEL | "Guti, Şenol Hoca'dan iyi şekilde faydalanacaktır"

ÖZEL | "Guti, Şenol Hoca'dan iyi şekilde faydalanacaktır"

Beşiktaş, Slovakya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan, Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Slovakya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Takımdan gönderilecek isimler üzerine yoğunlaşan siyah-beyazlı yönetim, gideceklerin durumuna göre takıma katılacak isimler için çalışmaları hızlandıracak.

Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan, Beşiktaş'ın son durumunu, Şenol Güneş'in bu sezon yapacaklarını ve Guti Hernandez hamlesini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Deneyimli gazeteci, şu ifadeleri kullandı;

"Hareketlilik için biraz beklememiz lazım"

"Tabi iş dönüp dolaşıp paraya geliyor Şenol Hocanın da dediği gibi. Beşiktaş'ın durumu, diğer büyük kulüplerden farklı değil bu transfer sürecinde zamanında yapılan yanlış hamlelerin cezasını çekiyor Türk futbolu. Beşiktaş'ta resmi görmek için biraz daha beklemek lazım. Para beklenen oyuncular var. Negredo gibi, Vida, Quaresma gibi. Gelecek tekliflere göre bakılacak. Şenol Hocanın bir de faydalanmak istemediği isimler var. Bir şekillenmesi için Avusturya kampını beklememiz gerekecek gibi duruyor. Beşiktaş'ın transferi içi konuşmak erken şu an. Her sezon Ağustos ortasında Beşiktaş transferlerini yapıyor."

"Beşiktaş'taki en önemli etken Şenol Hoca"

"Uzun zamandır söylüyorum o gün de yazdım. Hoca basın toplantısında çok zindeydi. Şenol Güneş, Beşiktaş'ta puzzleın en önemli parçası. Şenol Hocayı oradan çıkarırsan neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Beşiktaş yönetiminin Şenol Hoca ile aynı paralelde, aynı sistemde hareket etmesi lazım. Beşiktaş taraftarı Şenol Hocanın ciddi anlamda yanında duruyor. Dolayısıyla Beşiktaş yönetiminin Şenol Hocanın sözlerini dinlemesi lazım. Ben yine Beşiktaş'taki en önemli etkenin Şenol hoca olduğunu düşünüyorum"

"Guti, Şenol Hoca'dan iyi şekilde faydalanacaktır"

"Guti ile Şenol Hocanın ciddi bir uyum içerisinde olacağını düşünüyorum. Guti, çok önemli hocalarla çalışmış ciddi kupalar kaldırmış bir adam ama buna rağmen o tevazusundan da vazgeçmeyen, Real Madrid altyapısında çalışan bir teknik adam. Şenol Hoca'nın da nasıl bir kişiliğinin olduğunu nasıl bir teknik adam olduğunu çok iyi biliyordur. Guti'nin, Şenol Hocadan faydalanacağını ve çok şeyler öğreneceğini düşünüyorum ben. Guti, Beşiktaş'ın dünyaya açılan pencerelerinde önemli isimlerden birisi olacak"

Etiketler :