ÖZEL | Kartal kanatlarını yenileyebilir. İşte listedeki yıldız isimler

ÖZEL | Kartal kanatlarını yenileyebilir. İşte listedeki yıldız isimler

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlı takım bir kanat takviyesi yapmak istiyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Üst üste üçüncü kez şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı takım, iyi bir kanat oyuncusunu takıma kazandırmak istiyor. Ricardo Quaresma'yı Dünya Kupası'nın ardından satmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde bir kanat oyuncusunu kadrosuna katacak.

Robben ve Brahimi öncelik!

Kanat transferi çalışmalarında öncelik Robben ve Brahimi'ye verildi. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 34 yaşındaki Robben, Beşiktaş'ın kanat listesinde üst sıralarda yer alırken. Sol kanatta görev yapabilen Brahimi, listenin tepesinde yer alıyor.

Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek. Öte yandan Fransız asıllı Cezayirli Brahimi'nin sözleşmesi ise 2019 yılında tamamlanacak. Porto'da top koşturan Brahimi, bu sezon 41 maçta 10 gol, 10 asistlik katkı sağladı. Brahimi'nin mevcut piyasa değeri ise 25 milyon euro seviyesinde.

Beşiktaş'a karşı iki maçta da görev aldı!

Yacine Brahimi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a karşı iki karşılaşmada da görev aldı. Gol ve asist yapamayan Brahimi, buna karşın iki müsabakada da Porto adına sahanın en etkili ismi olmayı başarmıştı. Beşiktaş savunmasına zor anlar yaşatan Brahimi, takımını iki maçta da galibiyete ulaştıramamıştı.

Siyah-beyazlı takım 2019 yazında sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenirken, yıldız kanat oyuncusunu bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş, Brahimi'den sonuç alamazsa sözleşmesi bu yaz bitecek olan Robben'e yönelecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :