ÖZEL | Mehmet Topal’ın menajeriyle ilk görüşme yapıldı!

ÖZEL | Mehmet Topal’ın menajeriyle ilk görüşme yapıldı!

Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı takım, Mehmet Topal'ı listeye dahil etti.

Ajans Beşiktaş Özel - Ligte ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam Beşiktaş, transfer çalışmalarına da başladı. Siyah-beyazlı takım Fenerbahçe'de sorunlar yaşayan Mehmet Topal'ı transfer listesine dahil etti ve futbolcunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler, tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Batur Altıparmak ile bir araya geldi. Mehmet Topal'ın menajeri “Aykut kocaman istemiyor, kadro dışı kalabilir. Kadro dışı kalırsa devre arası getirebiliriz. Olmazsa sezon sonu size gelir” ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı yöneticiler, Şenol Güneş'ten onay alırlarsa transferin olabileceğini söylerken, Mehmet Topal'ın da Beşiktaş'a gelmek istediği öğrenildi.

Deneyimli futbolcu, Malatyaspor ve Dardanelspor altyapılarında oynadı. Dardanelspor'da profosyonel olan Mehmet Topal, Galatasaray'a transfer oldu. Ardından La Liga ekiplerinden Valencia'ya transfer olan oyuncu, oradan Fenerbahçe'ye geldi. 2012-2013 sezonundan bu yana sarı-lacivertli formayı terleten Mehmet Topal, Aykut Kocaman ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kadro dışı kalabilir.

Öte yandan Batur Altıparmak, Ntv Spor'a yaptığı açıklamada "Mehmet, Fenerbahçe’nin futbolcusu. Kulübü ile 2 yıl daha kontratı var. Benim Beşiktaş veya başka bir kulüp ile Mehmet için görüşmem olmadı. Sosyal medyada bu konu ile ilgili haberleri ben de gördüm. Fakat bu haberler gerçeği yansıtmıyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler :