ÖZEL | Oğuzhan Özyakup ile 5 yıl daha!

ÖZEL | Oğuzhan Özyakup ile 5 yıl daha!

Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın ardından Oğuzhan Özyakup ile de 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ajans Beşiktaş Özel - Siyah-beyazlı takım Oğuzhan Özyakup ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan yıldız futbolcu, Beşiktaş'a yeniden imza attı. Beşiktaş'a FEDA döneminde transfer olan Oğuzhan, yakaladığı çıkış ile Avrupa'nın devlerini peşinden koşturuyor.

Opsiyon maddesi kalktı!

Siyah-beyazlı takım, yeni sezon öncesinde Tolgay Arslan ile birlikte Oğuzhan'ın da sözleşmesi 5 yıl daha uzattı. Geçtiğimiz aylarda sözleşme uzatılması konusunda anlaşmaya varılan yıldız futbolcunun yeni mukavelesine 5 takım için opsiyon maddesi konulmuştu. 23 Temmuz tarihine kadar geçerli olan bu maddenin de süresi doldu.

Beşiktaş'la olan sözleşmesini 5 yıl uzatan Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinde artık opsiyon maddesi yer almayacak. Yıldız futbolcu, geçtiğimiz aylarda kulüp binasına gelerek sözleşmeye imza atmıştı.

10 numara verildi!

Yeni sezon öncesinde geçtiğimiz sezon Olcay Şahan'dan boşalan 10 numaralı formada Oğuzhan Özyakup'a verildi. Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da takımın kaptanlığını yapacak.

Etiketler :