ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Monaco'dan galibiyetle döner"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Monaco'dan galibiyetle döner"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Kadir Akbulut, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Kadir Akbulut, Monaco-Beşiktaş karşılaşmasını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Akbulut'un açıklamaları:

"Beşiktaş, Avrupa Kupaları'nda iyi bir yol çiziyor, iyi de oynuyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 2 maçı da kazandı. Bu moralle Monaco'ya gidiyor. Ligdeki süreç ne kadar yansır sahaya onu bilmiyoruz. Bu maçın motivasyonu farklı olacaktır. Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrılacaktır. Monaco geçen seneki gücünde değil. Beşiktaş'ın bu başarısı diğer Türk takımlarının da önünü açacak. Kolay değil hem ligde hem Avrupa'da yol almak. Ama Beşiktaş bunu üstesinden gelebilir. Takım büyük bir hava yakaladı. Büyük bir özgüveni var Beşiktaş'ın... Bu özgüveni sahaya yansıtırsa Monaco'dan 3 puanla ayrılır."

Etiketler :