ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş taraftarına çok büyük iş düşüyor."

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş taraftarına çok büyük iş düşüyor."

Eski Beşiktaşlı futbolcu ve spor yorumcusu Okan Koç derbi hakkındaki görüşlerini Ajans Beşiktaş'a aktardı. İşte o açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçın ardından galibiyeti alarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Spor yorumcusu ve Beşiktaş'ın eski futbolcularından Okan Koç, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

"Temennimiz tabii ki Beşiktaş'ın yenmesi. Beşiktaş her ne kadar favori gözüksede Fenerbahçe bu tür maçlarda oyunu tutmayı ve rakip takımı bozmaya yönelik iyi bir performans gösteren takım. Burda Beşiktaş taraftarına çok büyük iş düşüyor. O güçlü ve enerji dolu tezahüratlarıyla takıma verecekleri enerjiyle takım için çok önemli bir durum olacak bu futbolcular için. Beşiktaş'ın mutlaka kazanması gerektiği bir maç. Final maçı gibi bir maç açıkçası. Şampiyonlukta bende varım diyorsa kazanmalı. Ama favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Çok zengin ve kaliteli kadroya sahip. Önemli olan bu oyuncuların sahada performanslarının %70-%80 performanslarına ulaştığı takdirde  Beşiktaş'ın bu maçı farklı kazanacağını bekliyorum." dedi.

Beşiktaş'ın sahaya çıkacak 11'i hakkında konuşan Koç, "Kalede Fabri, Vida eğer oynarsa Vida-Tosic diye düşünüyorum. Oynamazsa Medel'i çeker o pozisyona. Sağda Gökhan solda Adriano oynar diye düşünüyorum. Ortada Atiba-Tolgay-Medel üçlüsü sağda Quaresma solda Babel önde de bence Vagner Love ile başlaması lazım." dedi.

Etiketler :