ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş tecrübesiyle maçı kazanır"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş tecrübesiyle maçı kazanır"

Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş-Kasımpaşa maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ligin ilk haftasında Antalyaspor'u Pepe ve Cenk Tosun attığı gollerle 2-0'lık sonuç ile geçen Beşiktaş, zorlu Kasımpaşa deplasmanına üç puan için çıkacak. Bu zorlu mücadele öncesinde Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

"Kolay olmayacak"
"Son yıllarda ligin 2. haftaları Beşiktaş için sıkıntılı geçiyor. Kasımpaşa geçen seneki Beşiktaş galibiyetinden sonra büyük ivme kazandı. O ivmeyi de devam ettiyor. Kasımpaşa hızlı oynayan bir takım. Zaten ligin ilk haftasında da galip geldiler. Kolay bir maç olmayacak.

"Adriano'nun oynaması yüksek ihtimal"
Ancak Beşiktaş'ın tecrübesi maçı kazanmaya yetecektir. Beşiktaş'ın 3 puanla karşılaşmadan ayrılacağını düşünüyorum. Beck eleştiriliyor, hocanın sağ bekte çok alternatifi var. Atiba, Necip, Medel...  Hocanın Beck ile Adriano arasında bir seçim yapacağını düşünyorum. Adriano'nun oynaması yüksek ihtimal.

"Yeni transferler..."
Yeni transferler Lens, Medel, Negredo yedek başlar gibi görünüyor. Şu anda iyi giden bir Cenk Tosun var. Negredo yavaş yavaş takıma ısınıyor. Zamana ihtiyacı var..."