Parayla değil yüreğiyle!

Parayla değil yüreğiyle!

Şampiyonlar Ligi'ndeki altı puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, G Grubu'nun en hesaplı takımı.

Ajans Beşiktaş - İki maçta forma giyen 14 futbolcuya, toplamda 9.9 milyon Euro bonservis ödeyen siyah-beyazlı kulüp, bu alanda rakiplerinin bir hayli gerisinde. Monaco iki maçta oynayan futbolculara toplam 184,5 milyon Euro bonservis öderken, üçüncü sıradaki Leipzig 116 milyon Euro, ikinci sıradaki Porto ise 78,1 milyon Euro ödedi.

Rakiplerine göre çok daha ekonomik bir kadro ile mücadele etmesine rağmen liderliği elde eden Beşiktaş, en fazla bonservisi 2,5 milyon Euro ile Medel'e verdi. 59 oyuncunun forma giydiği G Grubu'nda sadece 10 isim takımlarına bonservissiz katılırken, bu oyuncuların 7'si Beşiktaş için mücadele etti. (Fabri, Pepe, Tosic, Babel, Atiba, Cenk, Necip).

ŞANSI %92
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci maçında Red Bull Leipzig'i 2-0'lık skorla deviren Beşiktaş, ikide iki yaparak gruptan çıkma yolunda çok önemli bir adım attı. Opta verilerine göre; Şampiyonlar Ligi'nde bugüne dek grup aşamalarındaki ilk iki maçını da kazanan 122 takımın 112'si, yani yüzde 92'lik kısmı, gruplarını ilk iki sırada bitirerek bir üst tura yükselmeyi başardı. Siyah-beyazlı takım, gruptaki diğer müsabakasını 17 Ekim'de deplasmanda Monaco ile oynayacak. (Sabah-Taner Karaman)

screenshot_4-005.jpg

screenshot_3-019.jpg

Etiketler :