Pepe ders veriyor!

Pepe ders veriyor!

Beşiktaş’a transferi dünyada büyük yankı bulan Pepe geride kalan dönemdeki müthiş performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’a transferi dünyada büyük yankı bulan Pepe geride kalan dönemdeki müthiş performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in vazgeçilmezi olan Portekizli stoper şimdiye kadar tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

Süper Lig’de 11, Şampiyonlar Ligi’nde 4 ve TFF Süper Kupa’da 1 karşılaşmada Beşiktaş forması giyen Pepe 1 gole imza attı. Başarılı futbolcu bu süreçte Portekiz Milli Takımı’nda da maç kaçırmadı. Dört milli maçta da 90 dakika görev yapan Pepe, Portekiz’in 2018 Dünya Kupası’na katılmasında büyük pay sahibi oldu.

Beşiktaş’ın lokomotifleri

Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Ryan Babel geçen sezon olduğu gibi 2017-2018’de de Beşiktaş’ın gol yükünü taşıyan isimler oldu. Müthiş bir gol istikrarı yakalayan üçlü, son 2 sezonda siyah-beyazlı ekibin attığı gollerin yarısından fazlasını kaydetti.

Kartal son 2 sezonda resmi karşılaşmalarda tam 135 gol atarken, bunların 70’i Cenk, Talisca ve Babel’den geldi. Yıldız oyuncular, Beşiktaş’ın gollerinin yüzde 51,8’ine katkıda bulundu. Cenk Tosun son 2 sezonda 34 gol atarken, Talisca 22, Babel ise 14 kez fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlı takımın golcü üçlüsü, geçen sezon atılan 107 golün 49’unda yer aldı.

Beşiktaş bu sezon 16 resmi maçta 28 gol kaydederken Cenk-Talisca-Babel üçlüsü tam 21 gol kaydetti. Cenk Tosun 10 golle takımın en skoreri olurken, Babel 6, Talisca 5 gole imza attı. (Milliyet)

Etiketler :