Pepe için kalıyorlar!

Pepe için kalıyorlar!

Marcelo ve Adriano, Portekizli yıldız Pepe ile birlikte oynamak istedikleri için takımda kalma kararı aldı. Beşiktaş, Lyon’un Marcelo teklifini reddetti.

Ajans Beşiktaş - Sözcü gazetesinden Ali Aydın'ın haberine göre son şampiyon Beşiktaş'ın flaş transferi Pepe, adeta savunmanın tutkalı oldu. Fransız devi Lyon'un talip olduğu Marcelo ile Çin takımlarının takibe aldığı Adriano, Portekizli yıldızla birlikte siyah-beyazlı formayı giymek istemeleri nedeniyle ayrılmama kararı aldı. Marcelo, yönetici Umut Güner'e “Burada devam edip, Pepe ile birlikte forma giymek ve başarılara katkı yapmak istiyorum” diyerek kararını iletti.

7 MİLYON EURO’YU BEĞENMEDİLER
Bu gelişme üzerine Beşiktaş, Lyon'dan Brezilyalı stoper için gelen 7 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Yönetim, Marcelo transferinden 10 milyon Euro'luk gelir elde etmeyi planlıyordu. Teklifin beklentiyi karşılamaması da kararda etkili oldu. Çin'den Guangzou, Shanghai SIPG ve Tianjin Quanjin'in ilgilendiği Adriano'nun da Pepe faktörü nedeniyle yönetime “Gitmek istemiyorum” dediği belirtildi.

Etiketler :