Pepe ile yollar ayrıldı! Haklarından vazgeçti...

Pepe ile yollar ayrıldı! Haklarından vazgeçti...

Beşiktaş Kulübü, Portekizli yıldızı Pepe ile yollarını ayırdı.

Ajans Beşiktaş - Bir dünya yıldızı daha Beşiktaş'tan geçti. Portekizli Pepe ile Beşiktaş'ın yolları bugün ayrıldı. 

Skorer'in edindiği bilgiye göre siyah-beyazlı kulüple yapılan anlaşma gereği Pepe, bugüne kadar olan haklarını temin edebilecek. Sözleşmenin kalan bölümüyle ilgili haklarından ise vazgeçti. Taraflar pazartesi günü sözleşmeyi feshedecek. Öte yandan Pepe'nin tesislerde takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.

"EN DOĞRUSU BUYDU"

Ayrılıkla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milliyet gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, "Bankamatik sakatlığından bir türlü kurtulamayan Pepe ile yollar ayrıldı. En doğrusu da buydu" dedi.

BEŞİKTAŞ 2.5 MİLYON EURO'DAN KURTULDU

Geçen sezon başında Real Madrid’den ayrılıp Beşiktaş'a transfer olan 35 yaşındaki stoper, son 1-2 aylık periyotta alacakları nedeniyle sıkıntı çıkarmaya başlamıştı.

Parası son anda ödenince UEFA’ya gönderilecek borçsuzluk kağıdına imza atan Pepe’ye, yüksek maliyetinden dolayı yeni sözleşme teklif edilmesi düşünülmüyordu. Beklenen bugün gerçekleşti. 

Yıllık 5 milyon euro garanti ücret üzerinden sözleşme imzalayan Pepe ile Beşiktaş, sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedince sezonun ikinci yarısı için ödenecek 2.5 milyon euro da Kartal'ın kasasında kalmış oldu.

ARAP TAKIMLARINA GİTMESİ BÜYÜK İHTİMAL

10 yıl Real Madrid forması giyen ve hala Portekiz Milli Takımı’na çağrılan Pepe’nin, Arap yarımadasında da ciddi bir popülaritesi var. Pepe ile Al Gharafa ve Al Ittihad'ın transfer görüşmelerinde bulunuyordu. Katar Ligi’nde 6. sırada bulunan Al Gharafa’da, Portekizli Amado da forma giyiyor. Ayrıca Pepe'nin adı abzı Avrupa ve Çin kulüpleri ile de anılıyor.

"GİDECEĞİ TAKIM BELLİ" İDDİASI

Spor yorumcusu Turgay Demir ise Pepe'nin gidişi için "Pepe'nin gideceği bir kulüp var. Premier Lig'de görüştüğü kulüpler var. Beşiktaş'ta Pepe'nin işi bitti. Şenol Hoca ile toplantıda hoca 'Pepe ve Babel bizden koptular' demişti" ifadelerini kullandı.

Etiketler :