"Pepe kaptan olsun!"

"Pepe kaptan olsun!"

Kadrosunda birçok yıldızı barındıran Beşiktaş'ta yönetim, tüm oyuncuların saygı duyacağı Pepe'nin kaptan olması önerisini getirdi. Bu sayede Oğuzhan'ın da yükünün hafifleyeceği düşünülürken, son karar teknik direktör Şenol Güneş'e bırakıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Trabzonspor maçının ardından soyunma odasında yaşanan Caner-Talisca kavgasına dair önlemler devam ediyor. Daha önce Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından tesislerde telefon kullanımı yasaklanmış ve idmanlar basına kapatılmıştı. Aile içinde olan olayların dışarı sızmasından son derece rahatsız olan siyah-beyazlı yönetim ve deneyimli teknik adam bu konudaki önlemleri arttırıyor.

Takımda futbolcular arasında gruplaşma ve kopma olmaması için, her oyuncuyu toparlayacak kariyere ve ağırlığa sahip olan Pepe'yi kaptan olarak düşünen yönetim, bu konudaki teklifini Şenol Güneş'e sundu. Takım kaptanı Oğuzhan'ın da bu sayede üzerindeki yükün kalkacağını ve rahatlayacağını düşünen Beşiktaş yönetimi, Pepe ismine kimsenin itiraz etmeyeceğini düşünüyor.

SAHADA ŞENOL GÜNEŞ KADAR AĞIRLIĞI OLMALI
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, cezası nedeniyle Trabzonspor maçının hemen ardından soyunma odasında bulunmaması kavga ortamının oluşmasına sebep olmuştu. Yönetim, hocanın olmadığı yerlerde, hoca gibi ağırlığı olan bir isimden herkesin çekineceğini ve disiplinsiz hareketlere girmeyeceğini düşünüyor. “Pepe'ye kaptanlık pazubandını verelim” önerisini deneyimli teknik adama ileten siyah-beyazlı yönetim, Şenol Güneş'ten gelecek cevabı bekliyor.

Oyun içerisinde gerek hamleleri gerekse de liderlik görüntüsüyle güven veren 34 yaşındaki futbolcu, 10 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş ve büyük tecrübeler edinmişti. Bu tecrübeleri siyah-beyazlı forma altında sahada gösteren Portekizli yıldızın, saha dışında da takım olabilme adına katkı yapması bekleniyor. Güneş onay verirse, Beşiktaş'ın yeni kaptanı Pepe olacak. (Yeni Şafak)

Etiketler :